İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile MYK Gastro Arena iş birliğinde organize edilen “Profesyonel Aşçılık Eğitimi” 7 Şubat-26 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşti.
Bu eğitim programı, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda eğitim çalışmalarına devam ediyor.
Amaçlar İçin Ortaklıklar ve Nitelikli Eğitim çerçevesinde düzenlenen profesyonel aşçılık eğitimine, toplamda 20 öğrenci katıldı. Eğitim programı, alanında deneyimli ve ünlü şef Mehmet Yalçınkaya tarafından katılımcılara, programı başarıyla tamamladıklarını gösteren sertifikalar verildi. Bu eğitim, katılımcılara aşçılık alanında gerekli becerileri kazandırmak ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bir eğitim programıdır.
İstanbul Gelişim Üniversitesi ve MYK Gastro Arena iş birliğiyle gerçekleştirilen bu önemli eğitim programı, gelecekteki aşçıların yeteneklerini geliştirmek ve sektörde kaliteli hizmet sunmalarını desteklemek için önemli bir adım olmuştur.
İstanbul Gelişim Üniversitesi, 2024 Emeklilikler Yılı kapsamında emeklilere...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi,...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ...
Bugünün hızla değişen dünyasında, sadece bir diploma yeterli olmaktan çok...
26 Eylül 2024 tarihinde, beyaz yakalı çalışanlara yönelik olarak düzenlenen...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin Sürekli Eği...
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi,...