Psikodinamik Psikoterapi Eğitimi

Psikodinamik kuram; insanoğlunun en sağlıklısından (en az nevrotiğinden), en nevrotiğine ve hatta en psikotiğine kadar var olan davranış ve sorunların nasıl oluştuğu, kişiyi nasıl şekillendirdiği, kişiye nasıl zarar verdiği üzerine odaklanır. Bilinçdışı; psikodinamik kuramın temelidir. Bilinçdışı kolaylıkla erişilemeyen bazen hiç erişilemeyen Okyanus çukurları gibidir. Buna karşın; bir insanı anlamak bilinçdışını anlamaktır.

Psikodinamik Psikoterapi Eğitimi

Kapsamı:
Bu eğitimin amacı, öncelikle psikodinamik kuramı, bu kuram bağlamında psikoloji ve psikiyatri biliminin verilerini olgu analizleri eşliğinde sunmak ve lisansüstü düzeyindeki öğrencilerin bilgilerini içselleştirmelerini sağlamaya çalışmaktır.
Bu bilgilerle donanmış öğrencilerin klinik uygulamalarda ve seçtikleri terapötik yaklaşımlarda çok daha başarılı olacaklarını ve çok daha fazla mesleksel doyuma ulaşacaklarını düşünüyorum.

Eğitmenler: PSİKODİNAMİK PSİKOTERAPİ / Prof. Dr. Ahmet Ertan TEZCAN

Sınıfı: Ücretli Eğitim

Süre: 10 Oturum (96 Saat)

Biçim: Online %70 devam zorunluluğu vardır.

Eğitim Zamanı: 14 Haziran 2021 itibariyle

Eğitim Ücreti: 8.500 TL

Başvuru Linki: https://5n1kpsikoakademi.com/

İşbirlikçi Kurum Adı: 5N1K PSİKO AKADEMİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE EĞİTİM MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İGÜ Mensuplarına Özel İndirim Kapsamı:  % 15 indirim.

Eğitim Kişi Sınırı: 24 Kişi ile sınırlıdır.