Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
https://sem.gelisim.edu.tr/

Gelişim Mutfak Akademisi Eğitimleri

Gelişim Mutfak Akademisi Eğitimleri

Gelişim Mutfak Akademisi Eğitimleri

Gelişim Mutfak Akademisi Eğitimleri

GELİŞİM MUTFAK AKADEMİSİ

gelişimmutfak

PROGRAMIN AMACI : Uzman şeflerimiz eşliğinde size özel hazırlanan bu atelye çalışması ile kendinizi “ev yapımı taze makarna hamuru ve sosları püf noktalarını” öğrenmeniz amaçlanmıştır.

PROGRAM SÜRESİ     : 4 Saat / 20 kişi

EĞİTİMCİNİN ADI       : Aşçılık ve Gastronomi Bölümleri Öğretim Elemanları

 EĞİTİMİN İÇERİĞİ       :

1 Taze makarna hamuru hazırlama ve püf noktaları nelerdir?

2 Mükemmel bir makarna pişirmenin püf noktaları nelerdir?

3 Lezzetli sos hazırlamanın püf noktaları nelerdir?

4 Sunum yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir?

 

 Eğitime katılacak kişilerin profili:

Onyedi yaş ve üzeri her kişi eğitime katılabilir.

Onyedi yaş altı gençler kendilerine eşlik edecek bir ebeveyn ya da Gastronomi Bölümü öğrencilerinden birisi ile devam edebilir.

Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi için: 

sem@gelisim.edu.tr

02124227000/ 119-160'dan bize ulaşabilirsiniz.  

 

 

PROGRAMIN AMACI : Uzman şeflerimiz eşliğinde size özel hazırlanan bu atelye çalışması ile kendinizi “Akdeniz ve Saray Mezeleri” hakkında geliştirmeniz amaçlanmıştır.

PROGRAM SÜRESİ     : 4 Saat / 15 kişi

EĞİTİMCİNİN ADI       : Aşçılık ve Gastronomi Bölümleri Öğretim Elemanları

 EĞİTİMİN İÇERİĞİ       :

1 Meze hazırlamanın püf noktaları nelerdir?

2 Akdeniz Mezeleri

3 Saray mezeleri

4 Meze sunumu

 

 Eğitime katılacak kişilerin profili:

Onyedi yaş ve üzeri her kişi eğitime katılabilir.

Onyedi yaş altı gençler kendilerine eşlik edecek bir ebeveyn ya da Gastronomi Bölümü öğrencilerinden birisi ile devam edebilir.

 

Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi için: 

sem@gelisim.edu.tr

02124227000/ 119-160'dan bize ulaşabilirsiniz.  

 

 

PROGRAMIN AMACI : Uzman şeflerimiz eşliğinde bu atelye çalışması ile 3-5 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA “Pizza ve Küçük Pasta Yapımı” ile pedagojik gelişimlerine destek vermek amaçlanmıştır.

PROGRAM SÜRESİ     : 3 Saat / 15 kişi

EĞİTİMCİNİN ADI       : Aşçılık ve Gastronomi Bölümleri Öğretim Elemanları

 EĞİTİMİN İÇERİĞİ       :

1 Pizza hazırlamanın püf noktaları nelerdir?

2 Pasta hazırlamanın püf noktaları nelerdir?

 

 Eğitime katılacak kişilerin profili:

Üç-beş yaş arası çocuklar kendilerine eşlik edecek bir ebeveyn ile kursa katılabilir.

Kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi için: 

sem@gelisim.edu.tr

02124227000/ 119-160'dan bize ulaşabilirsiniz.