Genel İngilizce Dil Eğitimleri (A2, B1, B1+, B2)

Genel İngilizce Kurslarımız, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’na (CEFR) uygun olarak Uzaktan Eğitim Şeklinde A2, B1, B1+ ve B2 seviyelerinde düzenlenir. Bu 4 seviye, pratik ve günlük İngilizce kullanım becerilerinin yanı sıra akademik İngilizce becerisini de geliştirmektedir.

25 Ekim 2021 - 24 Aralık 2021

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde Genel İngilizce Eğitimi A2 (Elementary), Pre Intermediate (B1), Intermediate (B1+), Upper Intermediate (B2) seviyelerinde açılacaktır.

Her bir kur 7 hafta sürmekte ve toplam 140 saat gerçekleşmektedir.  Seviyeniz belirlendikten sonra ilgili kura kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Genel İngilizce Kurslarımız, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’na (CEFR) uygun olarak A2, B1, B1+ ve B2 seviyelerinde düzenlenir. Bu 4 seviye, pratik ve günlük İngilizce kullanım becerilerinin yanı sıra akademik İngilizce becerisini de geliştirmektedir.

Genel İngilizce eğitim programımız İGÜ Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ceylan BEVİNGTON ve İGÜ Yabancı Diller Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Raheela ZAHAEER koordinatörlüğünde gerçekleşecek olup, okulumuzun deneyimli eğitmenleri tarafından eğitimler verilecektir.

Eğitim Günleri: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe

Eğitim Saatleri : 17:00-21:00

Eğitim Yeri: İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu F Blok

Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve mensuplarına indirim fırsatı!

Eğitimle ilgili merak ettiğiniz detaylar için:

sem@gelisim.edu.tr

0212 422 70 00/ 119-160'dan bize ulaşabilirsiniz.