Genel İngilizce Dil Eğitimleri (A2, B1, B1+, B2)

Genel İngilizce Kurslarımız, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’na (CEFR) uygun olarak Uzaktan Eğitim Şeklinde A2, B1, B1+ ve B2 seviyelerinde düzenlenir. Bu 4 seviye, pratik ve günlük İngilizce kullanım becerilerinin yanı sıra akademik İngilizce becerisini de geliştirmektedir.

01 Haziran 2020 - 01 Haziran 2020

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde Genel İngilizce Eğitimi A2 (Elementary), Pre Intermediate (B1-B1+), Intermediate (B2) seviyelerinde açılacaktır.

Her bir kur 7 hafta sürmekte ve toplam 140 saat gerçekleşmektedir.  Seviyeniz belirlendikten sonra ilgili kura kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Genel İngilizce Kurslarımız, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı’na (CEFR) uygun olarak A2, B1, B1+ ve B2 seviyelerinde düzenlenir. Bu 4 seviye, pratik ve günlük İngilizce kullanım becerilerinin yanı sıra akademik İngilizce becerisini de geliştirmektedir. Genel İngilizce eğitim programımız İGÜ Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Şahin GÖK koordinatörlüğünde gerçekleşecek olup, okulumuzun deneyimli eğitmenleri tarafından eğitimler verilecektir.
Eğitim Günleri: Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe
Eğitim Saatleri : 17:00-21:00
Eğitim Yeri: İGÜ Yabancı Diller Yüksekokulu F Blok

Gelişim Üniversitesi öğrencileri ve mensuplarına indirim fırsatı!

Eğitimle ilgili ön başvuru formunu doldurursanız sizinle iletişime geçilecektir.

Eğitimle ilgili merak ettiğiniz detaylar için:
02124227000/ 119-160'dan bize ulaşabilirsiniz.