Kazakistan öğretmenlerine yönelik ''Etkili İletişim'' eğitimi gerçekleştirildi

Kazakistan'dan İstanbul Gelişim Üniversitesi ne gelerek eğitim almak isteyen Öğretmenlere yönelik ''Etkili İletişim'' eğitimi gerçekleştirilen törenle tamamlandı.

Kazakistan Öğretmenlerine Yönelik ''Etkili İletişim'' Eğitimi Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Kazakistan'dan gelen öğretmenlere yönelik ''Etkili İletişim'' eğitimi yapıldı. Koordinatörlüğünü Asil ŞENGÜN'ün yaptığı etkinliğe İstanbul Gelişim Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa TUNAY ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi M. Yardımcısı Mustafa YÜCEL'de katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Çağla KAYA İLHAN eğitmenliğinde Etkili İletişim kavramı, iletişimin işlevleri, özellikleri ve kişiler arası iletişimin özellikleri anlatıldı.
Kazakistan'dan gelen katılımcılar ''Etkili İletişim'' eğitimi ile birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi bölümleri, eğitimleri, üniversitenin olanakları ve imkanları ile ilgili de bilgi sahibi oldular.