Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
https://sem.gelisim.edu.tr/

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 3Ds Max V-Ray Görsel Tasarım Eğitimi söyleşisi düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 3Ds Max V-Ray Görsel Tasarım Eğitimi söyleşisi düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 3Ds Max V-Ray Eğitimi V-Ray mentor Berat Reha Demir tarafından İGÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Öğrenciler ile bir araya gelen Demir, Mühendislik ve Mimarlık bölümü öğrencilerine 3Ds Max programının detaylarını ve önemini aktardı. Programın detaylarını iyi bir şekilde öğrenmenin öğrencilerin iş yaşantısındaki katkılarına vurgu yaptı. Programa öğrenciler büyük ilgi ve katılım gösterdi.

3Ds Max programının üretici firması olan Chaos Grup tarafından yetkili eğitmen Berat Reha Demir, “Öğrencilerimiz, verilecek bu eğitimle, doğrudan üretici firma olan Chaos Group onaylı katılım sertifikası alma imkânına sahip olacak. Bu sertifika, dünyada 20 kişilik bir VRay Mentor grubu tarafından verilebilmekte ve Chaos Group onaylı olduğu için tüm dünyada tanınırlığı olmaktadır. Eğitimin içeriği, son sürüm olan VRay Next versiyonunu kapsayacak şekilde düzenlenmiştir. Bir artısı da, Chaos Group tarafından yapılan VCP (VRay Certified Professional) sınavına yönelik düzenlendiği için, bu sınava katılmak isteyen öğrenciler, doğal şekilde hazırlanmış olacaklardır. Bu sınava da firmamız bünyesinde katılım imkânı olacaktır. Sertifika sahiplerinin isimleri, Chaos Group internet sitesinde yayınlanacaktır” ifadelerini kullandı.

İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Fuat Tuncer de gerçekleşen söyleşiye katılım gösterdi. Tuncer, “Sürekli Eğitim Merkezimiz bünyesinde öğrencilerimizin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayarak sektörde ön plana çıkmaları için gerekli eğitimleri özenle planlıyoruz. Bu anlamda uzman kurum ve eğitmenlerden destek alıyoruz. Sürekli Eğitim Merkezimiz bünyesinde güncel ve teknolojik gelişmeleri takip eden eğitimlerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

V-Ray Görsel Tasarım eğitimi Mayıs ayı içerisinde İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde açılacak olup mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, yat tasarımı, restorasyon bölüm öğrencileri veya mezunları ile; fuar-stand tasarımcıları, etkinlik tasarımcıları, satış ve teşhir ürünleri tasarımcıları ile konuya ilgi duyan herkes eğitime katılım gösterebilecek. 30 saat sürecek olan eğitim teorik ve pratik uygulamalar ile zenginleştirilerek 4 hafta boyunca hafta sonları devam edecek.

v-ray söyleşi4

v-ray söyleşi1

v-ray söyleşi3


İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 3Ds Max V-Ray Görsel Tasarım Eğitimi söyleşisi düzenlendi

Psikolojik Danışmanlık Yapan Öğretmenler...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ...

“Yaratıcı Drama ve Liderlik Eğitimi” ile...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafın...

"Gerontolojik Bakım Eğitimi" Tamamlandı:...

Ülkemizde ve dünyada yaşanan demografik değişim, farklı kurumlar ve paydaşl...

“Eğiticinin Eğitimi”Tamamlandı: Azerbayc...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez...

"Tiyatro Akademisi" Eğitimi Gerçekleşti:...

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bi' Çığlık Tiyatro Toplulu...

“Hafıza Teknikleri Eğitimi” Tamamlandı: ...

Birleşmiş Milletlerin Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda eğiti...

“Çocuk Resim Analizi” Eğitimi Gerçekleşt...

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ...