Uçak Bakım İngilizcesi Sertifika Programı / Aircraft Maintenance English Certificate Program

Aircraft Maintenance English eğitimi pilotlar, hava trafik kontrolörleri, uçak mühendisleri, uçak bakım teknisyenleri, kabin ekibi, havaalanı / havayolu personeli, önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrenciler için uygundur. Eğitim sonunda yapılacak sınav ile sertifika almaya hak kazanacaklardır. Uçak Bakım İngilizcesi temel olarak uçak bakımda görev alan, İngilizce anlama ve iletişim becerilerini kazandırmak için oluşturulmuş bir sistemdir.

Kapsamı: Aircraft Maintenance English eğitimi pilotlar, hava trafik kontrolörleri, uçak mühendisleri, uçak bakım teknisyenleri, kabin ekibi, havaalanı / havayolu personeli, önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrenciler için uygundur. Eğitim sonunda yapılacak sınav ile sertifika almaya hak kazanacaklardır.

Uçak Bakım İngilizcesi temel olarak uçak bakımda görev alan, İngilizce anlama ve iletişim becerilerini kazandırmak için oluşturulmuş bir sistemdir.

Eğitimi Kimler Alabilir?

-          Teknisyenler

-          Pilotlar.

-          Hostesler.

-          Flying chefler.

-          Dispatcher’lar.

-          Kontrolörler.

-          Kontrol kulesi görevlileri.

-          Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri öğrencileri veya mezunları.

-          Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği öğrencileri veya mezunları.

-          Apron’da görev alanlar.

-          Terminalde görev alanlar.

-          Yer hizmetlerinde görev alanlar.

-          Bagaj kontrolde görev alanlar.

-          Kontuarda görev alanlar.

1. Seviyesi B2 ve C1 olan öğrencinin ICAO 4 sınavına yönelik Structure + Reading + Vocabulary + listening ve Speaking alanlarında hazırlanması ve İleri İngilizce düzeyine çıkartılmasıdır.

2. Uçak Bakım kapsamında Listening, Speaking ve Reading becerileri ile beraber Structure geliştirilecektir.

3. ICAO alphabet, expressing necessity, orders & requests, warning, suggesting solutions to the problems..v.b.

4. Telaffuz

5. Kelime bilgisi.

6. Yapı (dil bilgisi).

7. Anlama.

8. Akıcılık.

9. Etkileşim  ICAO Düzey 3 veya 4'de olup, 4 veya 5. düzeye çıkmak isteyen teknisyen, kabin ekibi, pilot ve kontrolörler içinde uygundur.

Eğitmen:  Fatih Frank Alparslan: Airbus A319/320/321 EASA Part-66 C Part-147 Approved Maintenance Instructor / SHY-145/EASA Part-145 Initial Instructor

Sınıfı: Ücretli Eğitim

Süre: 45 saat (9 Hafta)

Biçim: Online