V-RAY EĞİTİMİ

V-Ray , günümüzde üretim için söz konusu en yüksek kalitedeki render araçlarından biridir. Dünya çapında profesyonel CG sanatçıları ve görselleştirme firmaları tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Yüksek render sürati ile elde edilen, ispatlanmış, çekici ve süper gerçekçi görüntü kalitesi tüm alanlardan pek çok kullanıcıyı cezbetmektedir. Hangi meslek grubundan olursa olsun, 3d çalışmalarını daha başarılı sunumlar haline getirmek isteyen kişilerin, V-ray gibi sunum odaklı bir render sistemine hakim olması gerekir.

V-RAY EĞİTİMİ

Eğitmen: V-Ray Mentor Berat Reha DEMİR

VRay nedir?

VRay; 3Ds Max, Maya, Sketch up, Rhino gibi 3 boyutlu modelleme programlarına bir eklenti olarak çalışan, program dahilinde üretilen modellerin gerçek dünyaya en yakın şekilde görselleştirilmesini sağlayan bir programdır. Render adı verilen bu işlem için, dünyada en çok tercih edilen render programı olduğunu söyleyebiliriz. Mimarlar, iç mimarlar, endüstri ürünleri tasarımcıları, peyzaj mimarları, restoratörler, endüstriyel reklamcılar, fuar stand tasarımcıları, karakter tasarımcıları, oyun yapımcıları, animasyon üreticileri, VR ve AR proje üreticileri gibi pek çok sektörden geniş bir kullanıcı profili mevcut. Bizim eğitimimiz ise 3Ds Max platformu üzerinden ilerleyecek olsa da, temel çalışma mantığı çok yakın olan diğer programlara ait versiyonlara da kolaylık sağlayacaktır.

Öğrencilerimiz, verilecek bu eğitimle, doğrudan üretici firma olan Chaos Group onaylı katılım sertifikası alma imkanına sahip olacak. Bu sertifika, dünyada 20 kişilik bir VRay Mentor grubu tarafından verilebilmekte ve Chaos Group onaylı olduğu için tüm dünyada tanınırlığı olmaktadır. Eğitimin içeriği, son sürüm olan VRay Next versiyonunu kapsayacak şekilde düzenlenmiştir. Bir artısı da, Chaos Group tarafından yapılan VCP (VRay Certified Professional) sınavına yönelik düzenlendiği için, bu sınava katılmak isteyen öğrenciler, doğal şekilde hazırlanmış olacaklardır. Bu sınava da firmamız bünyesinde katılım imkanı olacaktır. Sertifika sahiplerinin isimleri, Chaos Group internet sitesinde yayınlanacaktır.

Eğitimi kimler alabilir?

- Mimarlık, iç mimarlık, endüstri ürünleri tasarımı, yat tasarımı, restorasyon bölümlerinde okuyan öğrenciler ya da bu bölümlerden mezun olanlar.

- Fuar stand tasarımcıları, etkinlik tasarımcıları, satış ve teşhir ürünleri tasarımcıları

- Tasarıma meraklı, tercihen 3Ds Max programıyla daha önce tanışmış kullanıcılar.

- Temel düzeyde 3Ds Max tanıtımı

- V-Ray objeleri

- V-Ray ışıkları

- V-Ray malzemeleri

- V-Ray sahne ve render ayarları

- V-Ray render sonrası düzenlemeler

Eğitim Süresi

30 saat, 4 hafta, Cumartesi ve Pazar günleri

Kayıt ve İletişim için:

sem@gelisim.edu.tr

02124227000/119-160

Facebook, Twitter, Instagram : @gelisimsem

**Eğitim sonunda katılımcılara Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından üniversite onaylı katılım sertifikası ve programın yapımcı firması Chaos Grup onaylı katılım sertifikası verilecektir.