Pozitif Stres Yönetimi Eğitimi

Pozitif Stres Yönetimi Eğitimi

POZİTİF STRES YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Eğitimin Amacı

Stres bir 20 yüzyıl “hastalığı” olarak yaşamımıza girdi ve hızlı yaşamlarımızın bir parçası oldu. “Kötü” şöhretine rağmen stres, aslında tamamen “kötü” değildir. Bir miktar stres bizi güne hazırlar, enerjimizi yükseltir ve odaklanmamızı kolaylaştırır. Ancak stres çok fazla olduğunda önemli bir sorun haline gelir. Bu nedenle amacımız stresi tamamen yok etmek ve onunla savaşmak değildir; amacımız stresi yönetmektir. Çünkü yönetilmeyen stres hem fiziksel hem de ruhsal sağlığımızı tehdit eder. Bu eğitimin amacı, yaşamımızı geliştirmek için stresi pozitif yönde kullanabilmektir.

Eğitim anlatımlar ve kolaylıkla uygulanabilecek uygulamalardan oluşmaktadır. Katılımcılar stres tetikleyicilerini fark ederek, stresi daha iyi yönetme becerilerini öğreneceklerdir.

• Neden Çok Stresliyiz?

• Stresin Türleri

• Stres Yönetiminde Duyguların Gücünden Yararlanmak

• Stres Yönetiminde Püf Noktalar

• Sağlıklı Tepkiler Vermek

• Hızlı Gevşeme Teknikleri

• Olumlu Duyguları Artırma Reçetesi

Eğitime Kimler Katılabilir?

Stresin olumsuz etkilerini yaşayan ve stresi pozitif yönde kullanmak isteyen yöneticiler, çalışanlar, pazarlama ve satış elemanları. Stres ve öfke yönetimi konusunda zorlanan tüm çalışanlar.

Eğitim Tarihi: 26 Ekim 2019 Saat: 10.00-17.00

Eğitim Yeri: İstanbul Gelişim Üniversitesi, Sürekli Eğitim Merkezi

Eğitmen:

Dr. Hicran Tülüce (PhD)

Psikolog/Hipnoterapist

Wiesbaden Pozitif Psikoterapi Enstitüsü’nde Pozitif Psikoterapi ve Pozitif Aile Terapisi master eğitimi, İngiltere’de Hipnoterapi, Duygusal Zeka, NLP ve Yaşam Koçluğu eğitimlerini almıştır. Baltaş Grubu’ndan Eğiticinin Eğitimi ve Gelişim Üniversitesi’nden İletişim Uzmanlığı eğitimlerini tamamlamıştır. Bireysel seansların yanında, kurumlara ve gruplara iletişim, stres yönetimi, duygusal zeka ve kişiler arası ilişkilerde çatışma çözümü konularında seminerler ve etkileşimli eğitimler vermektedir.

Kayıt ve İletişim için:

sem@gelisim.edu.tr

02124227000/119-160

Facebook, Twitter, Instagram : @gelisimsem

**Eğitim sonunda katılımcılara Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi tarafından Üniversite Onaylı katılım sertifikası verilecektir.