Gelişim Üniversitesi'nden UZAKTAN EĞİTİM

İGÜ-AVKA işbirliği

avka1

İstanbul Gelişim Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, 9 ülkede eğitim faaliyetlerini sürdüren AVKA Group ile uzaktan eğitim protokolü imzaladı. AQAS, AHPGS ve Pearson gibi akreditasyon kuruluşları tarafından 53 programını akredite ettiren İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) eğitimlerini "uzaktan eğitim" şeklinde de devam ettiriyor. İGÜ SEM Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Gümüş, "Protokol ile üniversitemiz eğitimlerini internetin eriştiği her yere ulaştırabilecek, zaman ve mekan kısıtlamasını da ortadan kaldıracak. Hukuk, psikoloji, sağlık, eğitim gibi alanlarda eğitim programları açıyoruz. Örgün ve uzaktan eğitim seçenekleri ile katılımcıların memnuniyeti için çalışıyoruz" dedi.
  Protokolün imzalandığı toplantıya Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Mustafa  Bayram, İGÜ SEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Fuat Tuncer de katıldı.

avka3